Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Overig

  • Hoe plant Curaflex diensten bij mij in en zijn er verplichte dagen waarop ik moet werken?

Je geeft zelf je beschikbaarheid op via de website of app van onze planningssoftware. Op basis daarvan wordt je ingepland. We verplichten je niet om op bepaalde dagen te werken. Natuurlijk verwachten wij wel dat jij jouw beschikbaarheid naar alle redelijkheid doorgeeft in verhouding met je urencontract.

  • Moet ik iedere week urenbriefjes inleveren?

Nee, jouw gewerkte uren kun je meteen indienen via de website of app van de planningssoftware.

  • Biedt Curaflex ook opleidingen aan?

Curaflex ondersteunt jou in je ontwikkelingen door het aanbieden van doelgerichte trainingen, cursussen, diverse bijscholingen of de opleiding tot Verzorgende IG of Persoonlijk Begeleider. Samen zal bekeken worden wat past bij jouw ambities, mogelijkheden en ontwikkelingswensen. Voor de (verkorte) opleiding Verzorgende IG (MBO-3) en Persoonlijk Begeleider (MBO-4) werken wij intensief samen met de Zorg & Werk Academy. Via Curaflex ben je gedurende de opleiding voor langere tijd op verschillende plekken werkzaam in de praktijk en ga je een jaar lang op één vaste dag per week naar school. 

  • Wat zijn de voordelen van werken bij Curaflex?

Enerzijds heb je de zekerheid van een contract met bijbehorende arbeidsvoorwaarden en anderzijds heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Daarnaast ben je niet gebonden aan één werkgever, waardoor je brede werkervaring op doet en afwisseling hebt in je werk. Verder is Curaflex een betrokken werkgever die écht om jou geeft en het belangrijk vindt dat jij het goed naar je zin hebt!

  • Ik ben momenteel nog bezig met een zorg gerelateerde opleiding. Kan ik dan al bij Curaflex aan het werk?

Dit is in veel gevallen zeker mogelijk. Afhankelijk van je reeds behaalde studieresultaten, voltooide stages en bevoegdheden voor bepaalde handelingen kun je veelal al in een lagere functie worden ingezet via Curaflex.

Staat jouw vraag er niet bij? Schroom niet om ons te mailen of te bellen!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren