Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Solliciteren

  • Hoe maak ik een afspraak met Curaflex?

Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@curaflex.nl of te bellen naar 033 20 227 30 op werkdagen tussen 8.30 en 17 uur. Je krijgt direct één van onze medewerkers aan de lijn. We willen graag alvast wat dingen van je weten zoals je opleiding, motivatie en werkervaring. Heb je een up-to-date CV? Dan ontvangen we deze ook graag per e-mail.

  • Waar vindt de afspraak plaats?

In principe vinden de afspraken plaats in Ede. Is dit voor jou erg lastig? Dan kunnen we ook ergens anders afspreken of komen wij zelfs naar jou toe!

  • Hoe lang duurt het voordat een afspraak gepland wordt?

Indien je op werkdagen mailt of belt, kunnen we de volgende dag al een afspraak plannen!

  • Er zijn meerdere vacatures die mij aanspreken. Moet ik op allemaal apart reageren?

Nee hoor, dit is niet nodig. Je kunt alvast aangeven naar welke vacature je voorkeur uitgaat. Maar misschien is een combinatie van deze vacatures voor jou wel ideaal! Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en een gesprek kunnen we bepalen wat het beste bij jou past.

  • Er staat geen vacature bij die aansluit op mijn wensen en/of functie. Heeft het zin om te reageren?

Ja, zeker! De vraag wisselt continue en anders kunnen wij mogelijk op zoek naar een passende opdrachtgever voor jou.

  • Kan ik ook solliciteren als ik maar af en toe een dienst wil werken?

Ja, dat kan! Werken bij Curaflex is prima te combineren met een andere baan, opleiding of een druk privéleven. Ideaal voor als je bijvoorbeeld af en toe wilt werken in de weekenden naast je studie of vaste baan, in de avonduren naast je gezinsleven of gewoon om extra uren te maken!

Staat jouw vraag er niet bij? Schroom niet om ons te mailen of bellen!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren