Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Helpende (+)

Sector: Intramuraal en extramuraal | Waar: omgeving Amersfoort, Barneveld, Ede, Veenendaal, Ermelo, Putten

Wie zijn wij?

Ontwikkelen betekent vooruitgang. Dat is het standpunt van Curaflex. Daarom investeren wij maar al te graag in onze flexibele zorgprofessionals die dag in dag uit cliënten verplegen, verzorgen en begeleiden bij onze opdrachtgevers. Want samen met onze enthousiaste medewerkers bieden wij uitkomst en oplossingen op momenten dat ‘de nood hoog’ is. Op die momenten lenen wij onze flexibele, deskundige en gemotiveerde zorgprofessionals gedurende een korte of langere tijd uit aan deze zorgorganisaties in verschillende sectoren. Dat doen wij op een laagdrempelige manier op basis van transparante (werk)afspraken.

Wie zoeken wij?

Omdat er een stijgende vraag is naar zorgprofessionals, zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar helpenden (+) welke via Curaflex ingezet willen worden in de intramurale en/of extramurale zorg. Daarvoor zoeken we zowel fulltimers als parttimers en werken op oproepbasis behoort ook tot de mogelijkheden. Wellicht ben je op zoek naar een andere uitdaging naast je huidige baan; ook dan ben je welkom bij ons!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verzorgen en begeleiden van cliënten op basis van het zorgleefplan. Daarmee zorg jij ervoor dat iemand binnen of buiten een instelling zo prettig mogelijk verblijft. Je taken bestaan o.a. uit het ondersteunen bij de maaltijd, het schoonmaken en opruimen van de huiskamer en woonkamer en bijvoorbeeld wandelen met de cliënten.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over een afgeronde opleiding helpende (eventueel aangevuld met deelkwalificatie 302 voor het delen en toedienen van medicatie). Daarnaast ben je communicatief vaardig, heb je inlevingsvermogen en zelfreflectie. Ook ben je goed in staat feedback te geven en te ontvangen. Verder beschik je over een flexibele werkhouding. Daarnaast maakt werken binnen de thuiszorg het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?

Curaflex biedt je een (vaste) duidelijke en transparante arbeidsovereenkomst die past bij jouw wensen en behoeftes. Wil je fulltime, parttime of juist op oproepbasis werken? Op basis van jouw beschikbaarheid is er heel veel mogelijk! In overleg kunnen we je zowel (voor langere tijd) inzetten bij één opdrachtgever als bij meerdere organisaties; de keuze is aan jou!

Uiteraard ontlenen we jouw arbeidsvoorwaarden aan de cao VVT, zodat je krijgt waar je recht op hebt en bouw je direct pensioen op.

Daarnaast krijg je van ons een individueel scholingsbudget, waarmee je jouw eigen ontwikkeling vorm kunt geven! Nog geen bevoegdheid tot het delen van medicatie? Ook dan kunnen wij je snel en erkend opleiden voor deze handeling.

Reageren of meer informatie?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren of heb je vragen? Dan komen wij graag met je in contact!

Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@curaflex.nl of te bellen naar 033 20 227 30.

Wij maken met alle geschikte kandidaten graag kennis via een persoonlijk gesprek! Deze vacature heeft geen eindtijd.

Wil je graag als ZZP’er bij ons aan de slag? Dan komen wij ook graag met je in contact! In een persoonlijk gesprek praten we graag verder over de mogelijkheden, tarieven en welke bescheiden je nodig hebt om ingezet te kunnen worden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren