Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ontwikkeling

Ontwikkelingen en veranderingen in de gezondheidszorg volgen elkaar in een razend tempo op. Of het nu gaat om een nieuw protocol voor het toedienen van sondevoeding of een nieuwe verplaatsingstechniek: het is noodzakelijk om jezelf iedere dag te blijven ontwikkelen. Alleen op deze manier ben je in staat om kwalitatieve zorg en ondersteuning te bieden.

Curaflex ondersteunt jou in je ontwikkelingen door het aanbieden van doelgerichte trainingen, cursussen, diverse bijscholingen of de opleiding tot Verzorgende IG of Persoonlijk Begeleider. Samen zal bekeken worden wat past bij jouw ambities, mogelijkheden en ontwikkelingswensen.

Opleiding

Voor de opleiding Helpende (MBO-2), Verzorgende IG (MBO-3) en Persoonlijk Begeleider (MBO-4) werken wij intensief samen met de Zorg & Werk Academy. Dit particuliere onderwijsinstituut biedt ons de mogelijkheid om kwalitatief onderwijs te bieden dat aansluit op de praktijk. Doordat trainers en docenten zelf actief zijn in de praktijk, wordt deze direct met het theoretisch gedeelte samengevoegd tot een overzichtelijk opleiding. Na afronding van deze opleidingen ben je in het bezit van een landelijk erkend diploma. 

Via Curaflex ben je gedurende de opleiding voor langere tijd op verschillende plekken werkzaam in de praktijk en ga je op één vaste dag per week naar school. Zo breng je de theorie direct in de praktijk en haal je het maximale uit jezelf. Natuurlijk kun je rekenen op adequate begeleiding en een vast aanspreekpunt gedurende de opleiding. De kosten voor het opleidingstraject nemen wij voor onze rekening, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Wanneer je gediplomeerd bent, zorgt Curaflex voor een passende en uitdagende werkplek. Een opleiding volgen via Curaflex betekent dus ook direct baangarantie. Wanneer start jij met de opleiding?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren