Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Curaflex

Curaflex is opgericht door Maarten Vergeer, tevens ook de eigenaar. Mede door zijn eigen ervaringen en werkverleden in de zorg, heeft hij Curaflex opgericht met als doel het verlenen van kwaliteitszorg in de regio's Gelderland en Utrecht. 

Momenteel bestaan er nog steeds veel tekorten in de zorg. Door het inzetten van flexibele werknemers kunnen wij daar waar nodig voorzien in acute en tijdelijke tekorten van zorgorganisaties. 

Wij werken uitsluitend met zorgprofessionals. Tevens hebben wij een samenwerking met de Zorg & Werk Academy, waar wij studenten opleiden om via Curaflex ingezet te worden.

Onze visie

Ontwikkeling betekent vooruitgang. Aangezien wij uitsluitend professionals inzetten bij onze opdrachtgevers, investeren wij maar al te graag in onze flexibele medewerkers die dag in dag uit cliënten verplegen, verzorgen en begeleiden. Sámen met onze enthousiaste medewerkers bieden wij uitkomst en oplossingen op momenten dat ‘de nood hoog’ is.

Wij lenen dan namelijk onze flexibele, deskundige en gemotiveerde zorgprofessionals gedurende een korte of langere tijd uit aan onze opdrachtgevers in de zorgsector. Dat doen wij op een laagdrempelige manier op basis van transparante (werk)afspraken. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren