Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Verpleegkundige gevangenis

Sector: Intramuraal | Waar: diverse PI's in heel Nederland, met name locatie Schiphol en Alphen a/d Rijn

Wie zijn wij?

Ontwikkelen betekent vooruitgang. Dat is het standpunt van Curaflex. Daarom investeren wij maar al te graag in onze flexibele zorgprofessionals die dag in dag uit cliënten verplegen, verzorgen en begeleiden bij onze opdrachtgevers. Want samen met onze enthousiaste medewerkers bieden wij uitkomst en oplossingen op momenten dat ‘de nood hoog’ is. Op die momenten lenen wij onze flexibele, deskundige en gemotiveerde zorgprofessionals gedurende een korte of langere tijd uit aan deze zorgorganisaties in verschillende sectoren. Dat doen wij op een laagdrempelige manier op basis van transparante (werk)afspraken.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar MBO en HBO verpleegkundigen welke via Curaflex ingezet willen worden in een penitentiaire inrichting, oftewel gevangenis. Zoek jij meer uitdaging in je werk en draai jij je hand niet om voor soms ongeduldige en mondige gedetineerden? Deze functie vraagt zeker verantwoordelijkheid, maar biedt ook diepgang en niet alledaagse gesprekken! Daarnaast beteken jij veel voor de gedetineerden, maar draag je ook bij aan een betere samenleving.

Bij voorkeur heb je ervaring met het werken binnen een gesloten setting. Ontbreekt deze, dan is ruime ervaring binnen GGZ en/of verslavingszorg een vereiste. Mis je al deze ervaring, maar heb je wel een sterke motivatie voor de functie? Ook dan kunnen we mogelijk een traject op maat aanbieden waarbij de vereiste ervaring eerst kan worden opgedaan!

We zoeken zowel verpleegkundigen die flexibel op losse diensten ingepland willen worden als verpleegkundigen die voor langere tijd aan de slag zouden willen.

Wat ga je doen?

Je bent als eerste aanspreekpunt verantwoordelijk voor het houden van intakes. Hierbij verzamel je gegevens  over de psychische en medisch-sociale toestand van de gedetineerden door middel van triage. Aan de hand van deze intakes voer je verpleegkundige taken uit binnen de aandachtsgebieden infectieziekten, chronisch zieken, verslavingszorg en psychiatrie. Ook beoordeel je of je zelf actie kan ondernemen of dat je de gedetineerde moet doorverwijzen naar de arts of een van de andere disciplines. Je neemt deel aan overleggen en verricht administratieve werkzaamheden welke je rapporteert in het systeem. Binnen deze zelfstandige en verantwoordelijke functie ben je ook onderdeel van het leveren van je eigen bijdrage in het ontwikkelen van interne richtlijnen, procedures en protocollen.

Wat vragen wij van je?

Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma verpleegkunde en hebt een geldige BIG registratie. Enige ervaring met de veel voorkomende aandachtsgebieden infectieziekten, chronisch zieken, verslavingszorg en psychiatrie is een pré. Je hebt een sterkte persoonlijkheid en blijft kalm op momenten die daarom vragen. Daarnaast begrijp je dat je binnen je werkzaamheden zelfstandig moet kunnen handelen alsmede adequaat en doortastend bent wanneer dat van je gevraagd wordt.

Wat bieden wij jou?

Curaflex biedt je een (vaste) duidelijke en transparante arbeidsovereenkomst die past bij jouw wensen en behoeftes. Wil je voor langere tijd aan de slag of juist op oproepbasis werken? Op basis van jouw beschikbaarheid is er heel veel mogelijk! 

Jouw arbeidsvoorwaarden worden ontleend aan de cao BBRA. 

Reageren of meer informatie?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren of heb je vragen? Dan komen wij graag met je in contact!

Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@curaflex.nl of te bellen naar 033 20 227 30.

Wij maken met alle geschikte kandidaten graag kennis via een persoonlijk gesprek! 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren