Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Verzorgende IG

Sector: Intramuraal en extramuraal | Waar: omgeving Amersfoort, Barneveld, Ede, Veenendaal, Ermelo, Putten

Wie zijn wij?

Ontwikkelen betekent vooruitgang. Dat is het standpunt van Curaflex. Daarom investeren wij maar al te graag in onze flexibele zorgprofessionals die dag in dag uit cliënten verplegen, verzorgen en begeleiden bij onze opdrachtgevers. Want samen met onze enthousiaste medewerkers bieden wij uitkomst en oplossingen op momenten dat ‘de nood hoog’ is. Op die momenten lenen wij onze flexibele, deskundige en gemotiveerde zorgprofessionals gedurende een korte of langere tijd uit aan deze zorgorganisaties in verschillende sectoren. Dat doen wij op een laagdrempelige manier op basis van transparante (werk)afspraken.

Wie zoeken wij?

Omdat er een stijgende vraag is naar zorgprofessionals, zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar verzorgenden IG welke via Curaflex ingezet willen worden in de intramurale en/of extramurale zorg. Daarvoor zoeken we zowel fulltimers als parttimers en werken op oproepbasis behoort ook tot de mogelijkheden. Wellicht ben je op zoek naar een andere uitdaging naast je huidige baan; ook dan ben je welkom bij ons!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten. Bij onze opdrachtgevers is er sprake van verschillende doelgroepen zoals psycho-geriatrie, somatiek (+) en revalidatie en een aantal afdelingen gecombineerd met andere ziektebeelden.

Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de cliënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt. Je werkt vanuit het zorgleefplan, verricht ADL handelingen en, indien nodig, verpleegtechnische handelingen. Naast alle dagelijkse zorg staat welzijn hoog in het vaandel, waardoor er ook daadwerkelijk tijd en ruimte is om bijvoorbeeld een activiteit te doen of samen een maaltijd te nuttigen. Binnen kleinschalig wonen komen ook taken voor zoals maaltijdbereiding en licht huishoudelijk werk; vergelijkbaar met een regulier gezin!

In de thuiszorg is jouw inzet, naast het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten, gericht op het geven van instructie en begeleiding, zodat mensen (weer) zonder de inzet van thuiszorg zelfstandig verder kunnen leven. Hiervoor werk je intensief samen met de cliënt, mantelzorgers, collega’s en overige betrokkenen. Samen met jouw collega’s bied je continuïteit en kwalitatief hoogwaardige zorg.  De werkzaamheden zijn divers en afwisselend; geen dag is hetzelfde in de thuiszorg!

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende IG en bent bekwaam en bevoegd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Daarnaast ben je communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen, in staat om te kunnen schakelen tussen verschillende (cliënt)situaties en zoekt actief de samenwerking met je collega’s op. Je begrijpt dat je binnen je werkzaamheden zelfstandig moet kunnen handelen alsmede adequaat en doortastend bent wanneer dat van je gevraagd wordt. Voor het werk in de thuiszorg is het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?

Curaflex biedt je een (vaste) duidelijke en transparante arbeidsovereenkomst die past bij jouw wensen en behoeftes. Wil je fulltime, parttime of juist op oproepbasis werken? Op basis van jouw beschikbaarheid is er heel veel mogelijk! In overleg kunnen we je zowel (voor langere tijd) inzetten bij één opdrachtgever als bij meerdere organisaties; de keuze is aan jou!

Uiteraard ontlenen we jouw arbeidsvoorwaarden aan de cao VVT, zodat je krijgt waar je recht op hebt en bouw je direct pensioen op.

Daarnaast krijg je van ons een individueel scholingsbudget, waarmee je jouw eigen ontwikkeling vorm kunt geven! Nog geen bevoegdheid tot het delen van medicatie? Ook dan kunnen wij je snel en erkend opleiden voor deze handeling.

Reageren of meer informatie?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren of heb je vragen? Dan komen wij graag met je in contact!

Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@curaflex.nl of te bellen naar 033 20 227 30.

Wij maken met alle geschikte kandidaten graag kennis via een persoonlijk gesprek! Deze vacature heeft geen eindtijd.

Wil je graag als ZZP’er bij ons aan de slag? Dan komen wij ook graag met je in contact! In een persoonlijk gesprek praten we graag verder over de mogelijkheden, tarieven en welke bescheiden je nodig hebt om ingezet te kunnen worden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren